Schoolreis | Landgoed Tenaxx

Schoolreisjes

Schoolreisje Landgoed Tenaxx (De Oertijd van je Leven)
Buiten de reguliere openingstijden (zie kalender op de homepage) gaat het park speciaal open voor scholen die komen met meer dan 40 personen (inclusief begeleiders).

Bent u op zoek naar onvergetelijke actieve schoolreis tegen scherpe prijzen? Ga dan op ontdekkingstocht op Landgoed Tenaxx, waar alles draait om beleven, actief bezig zijn, natuur en dinosauriërs. Hoewel dinosauriërs al bijna 65 miljoen jaar geleden zijn uitgestorven, zijn ze nog steeds springlevend in de harten en geesten van kinderen. Die zijn gefascineerd door alles wat inmiddels over dino’s bekend is.

Landgoed Tenaxx biedt alles wat kinderen willen beleven. Levensgrote dino’s, verstopt in een bos, het zogenaamde Krijtwoud, waar je ook allerlei gebrul hoort. Het is alsof je terugkeert naar het verre verleden toen de dino’s nog rondliepen in de bossen. Er zijn ook dino’s die echt bewegen, er is een dino-belevingscentrum en leerlingen kunnen vragen over dino's beantwoorden.          

Maar er is veel meer te beleven op Landgoed Tenaxx. Meer dan 30 hectare bossen, waterpartijen, een survivalbaan, bootjesvijver en nog veel meer.